2020. február 1., szombat

23. Hoi An szállásunk: Corn Riverside Villa

Hoi Anban ezt választottuk szállásunknak: a jó értékelések megint becsaptak, és a jó fényképek szintén.
A valósághoz nem sok köze van ennek.
Takarítani csak a nagy szállodákban tudnak Vietnámban ez már bebizonyosodott :( Itt is ksoz mocsok és retek  szobákban,  a fürdőben. A sarkok tele szösszel és hajjal, a padlótól fekete lett a talpunk. Az ittlétünk 4 éjszajáján 1 x sem mostak fel és mi sem tuddtunk, mert nem volt mivel és bizony bevittük a sarat is.
Ez sem tűnt fel nekik soha. Az ágy rettenet rossz volt-egy ordenáré kiselejtezett matracaot adtak, ami olyan keméyn volt, hogy a Szofi mikor ugrált, mondta, hogy fáj.. persze 0 rugalmassággal. Na ezen aludni. feltörte  a vállam..

Minden egyes takarításnak látszó megmozdulás után még több fekete hosszú haj lett a szobában, Barna megérte összeszedni, mert egyenesen rosszul volt tőle. A fürdőszoba pedig húgyszagú volt. Persze milyen legyen klór és vízkőoldó használata nélkül. Venni nem tudtunk, és hol is vittem volna, de ez volt az egyetlen ország ahol elkelt volna-és nem vittem. Többet nem megyek anélkül sehová.

A klíma olyan fekete mocskos volt, hogy azon imádkoztam ne kelljen bekapcsolni-nem kapcsoltuk be.

Egyedül a reggeli sem tudott emelni a szinten, a reptérre összecsomagolt főttojás pedig überelte a szintet!!??

A reggeli ok volt: kaptunk vagy kértünk egy baagettet omlettel és még egy banános penkéket is. Inni tea, kávé, üditő és víz. Majd gyümölcs. Ezekkel jól is voltunk és ízlett is.

A folyópartnak voltak árnyoldalai is: méghozzá az ott lakó patkáynok, akiktől a frász jött ránk amikor Szofi szülinapjárt ünnepeltük.. visitva ugrok fel s zékre, onnen az asztalra és még mindig jönnek..
persze ők nem csatorna patkányok, szép barna bundájú, jó nagy jóságok.. de akkor is..






Vietnámban ez a karácsonyfa



bejárat és a reggeliző

szemben a  Hoi An Impression





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Maldív-szigetek

 Tavalyi évben több utazásunkat  több légitársaság által fizetett sok sok pénzből fizettem. Az utolsó kártérítésünkből vettem meg még tavaly...