2020. január 31., péntek

19. Hoi An még mindig..lampionkésztés is...

My Son után szintén Hoi Anban bóklásztunk, de útba esett az a hely ahol Hoi Anban  lampionokat készítik és a legolcsóbban lehet ezeket a gyönyörűségeket beszerezni. A készítőknél láthattuk hogyan csinálják őket és 70000 dong fix áron lehet náluk vásárolnia  közepes méretet, amit inni 300 m-re már 180000 dong alatt nem is adtak...
Haza mentünk taxival a motorokért és vissza ide újra az óvárosba..









Ezen a napon egész szuper időnk lett :)
Motort a piac melletti parkolóban tettük le 10000 dongért naponta, itt jó helyen volt akár egész nap..










 Majd beültünk a kedvenc kávézónkba: Hoi An Roastery. Vietnámról tudtam, hogy van kávéjuk, de hogy talán a világ egyik legszuperebb kávéja itt van na azt nem. És most nem a macskaszarkávéra gondolok :)
Ez a kávézó szuper, minden nagyobb városban van. Itt volt a legszuperebb bár Hanoiban is ahol semmi nem volt nyitva a TÉT miatt, de ők igen késő estig is.

ezt a fenti teraszról lőttem :) beleszerettünk visszavonhatatlanul Vietnámba

















a legolcsóbb és tényleg jó helyi iroda egy sarkon. Olyan sok nincs..


Hoi An Roastery a kávézónk <3









Ebben a maszk készító Old Haouse-ben ültünk be egy eredti vietnámi hoi ani előadásra :)




Hoi An Roastery az emeleten









Volt még egy jegyünk, így bementünk egy maszk-készítő helyi házba ahol előadást tartottak. Szuper kis színház, az emeletre kellett felmenni, és szuper párnás székekkel, lelátóval, színpaddal kialakítva. Amilyen kicsi olyan szuper!
Ez a majdnem 5 euroba kerülő jegy minden pillanata megérte és 3 nap alatt lehet felhasznélni, mi is 2 nap alatt tudtuk le.



































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kappadókia és Antalya szeptember végén -1.Tervezés

 Szeptember végén újra Kappadókiába utazunk-sok év után 2010-ben jártunk itt-most saját szervezésben térünk vissza ahogy legjobban szeretünk...