2019. szeptember 23., hétfő

B&B Monte Lora San Vitoban -3.

Szuperül aludtunk és napsütéses melegre ébredtünk. Még lefekvés előtt a lehető létező összes ablakot kiniytottam a szobában. Imádok nyitott ablaknál aludni-na ott nem ahol bármi bejöhet vagy bemászhat :) Itt ez a veszély nem fenyegetett bennünket.

A szállás egy családi kis vendégház 3 szobával. igazi vidéki, szardíniai szálláshely, imádnivaló belső udvarral. Parkolást az utcán kellett megoldani, nem volt beállójuk, de segítettek helyet keresni-ami szimpatikus volt. A mi 3 ágyas szobánk az emeleten volt-tágas nagy szoba-szinte új minden, vidéki szardíniai stílusban, fa zsalus ablakokkal, belső fagerendás szobával, nagy dupla ággyal, és egy szimpla ággyal. a fürdőszoba is nagyon jól nézett ki és nem egy lyuk volt... a patyolattisztaság szinte sütött!
Ezt a szállást bátran ajánlom bárkinek!

Reggelizni együtt mentünk le, nekünk terítettek. A házigazda hölgy nagyon kedves és  segítőkész volt mindenben. Isteni reggelit kaptunk. Volt itt házi kuglóf és pisztáciás süti, házi citrus lekvár: a hölgy főzte be <3.Kiváló sonka és sajt és valami helyi szalámi, és friss, ropogós szardíniai kenyér-no nem az a vékony lapos, hanem a sárga belü, barna kérges :) nyamm.
Vérnarancs facsart leve, tea és isteni olasz capuccinó.


A belső udvarban rózsa és rozmaring bokrok zöldelltek, a rózsa virágzott. Szívesen elücsörögtem volna még csak úgy itt, de indulni kellett...



A mi szobánkba a lépcsőn kellett felmenni..


kilátás a szobából... 2 oldalra is..



belső udvar rozmaringfával :)



B&B Monte Lora kívúlről

Egy nyugodt, csendes település San Vito. jó választás volt itt aludni. 
Nagyon későn érkeztünk, de foglaláskor írtam nekik, és írták, hogy semmi gond, várnak majd-így is volt. Parkolni az utcán lehetett, biztonságos városka késő este is. A házi reggeli pedig fenomenális volt!
A város szélén van egy nagy Euro spin-ahol minden olcsón beszerezhető a továbbiakra is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Maldív-szigetek

 Tavalyi évben több utazásunkat  több légitársaság által fizetett sok sok pénzből fizettem. Az utolsó kártérítésünkből vettem meg még tavaly...