2024. január 16., kedd

Szingapúr -4.

 Előző poszt képei folytatása ebben:

Délutánra hol eleredt hol megállt, és szerencsére kora estére elállt és szuper naplementét láttunk a Marina Bay Sands hotel mellől... a  marinát felújítják épp és kerülni kell nagyot az árkádok alatt, és a futók is sokan vannak... szóval nem igazán volt jó gyalogolni és az összképet a kordon is rontotta... mosdóra mentünk csak be  a Marina Bay Sands plázába-az alja egy pláza.. ami gyönyörű :)






































Sötétedésre értünk a  Gardens by the Baybe-ahol naponta 2 x van fényjátéka  fáknál. Szerencsére teljesen esőmentes délután lett, így a kezdés előtt 1 órával alig találtunk helyet... érdemes korán menni ide...


































Itt első esténken a fák alatt állva azt mondtam: ha mást nem nézünk meg akkor is mindent láttunk :) Imádtam minden percét :)











Majd ide a metróa sétáltunk-ez is a Marina Bay Sands aljában van-itt van a személyzet ki és bejárata is.. innen jó sok séta a metro... innen 1 átszállással metróztunk haza. Csak egy jó metrótérkép kell hozzá. Így a legolcsóbb ha veszel egy itthoni kártyát és azt csippantod. Felesleges hozzá megvenni az utazós kártyát-amiből 5 SGD nem visszaváltható vagy leutazható.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Törökország: Kappadókia és Antalya-tervezés 1.

 Update: Kellemes megtapasztalás: indulás előtt 1 héttel be lehet csekkolni a Pegasus Airlines jártaira-ha nem vettél ülőhelyet akkor is és ...