2024. január 28., vasárnap

Még mindig Ubudban -27.

 
Egész napos medencézés után délután motorozni indultunk itt Ubud környékén





















 

Leirom hogy akartak 2x is átverni bennünket ebben a pénzváltóban. A Monkey Forest van a zöld fáknál-ez a Jln Monkey Forest-a Wenara Bungalows(szállásunk) túloldalán az útnak. Itt a legolcsóbb minden a városban és itt váltják a legjobban a valutát... de.. ezzel szemben a Wenara kijáratánál is van egy pénzváltó'nyitott pultban egy hölgy aki kirándulásokat is árul-ő is ilyen magas áton van-ő nem alarz átverni.
1. alkalommal sok Eurot váltunk-kiteszi 1 milliósával a papírpénzt... te meg számolod.. illetve mivel leszámolta előtted max elteszed... de közben a gyerek az asztal alól felnyúlkálva mindig vesz le belőle .. na most ezt az eljén észrevettük.. a pénzt nem tettük el/ mondtuk számolja újra... és egymásra 1 milliósával raktuk oda vissza keresztbe de már általunk leszámolva és magunk elé húzva... erre mivel nem tudtak lopni belőle a végén mondta, hogy adjunk a gyereknek pénzt ..🤔🥶 hát nem, nem adok pénzt!
2.alkalommal erre felkészülve, ki van írva ugye az árfolyam és hogy nincs kezelési ktg- mutatja a számológépen mennyi jár-bólogatunk
... erre leszámolja... 600ezerrel kevesebbet...mert átváltási költség 🤢😰 majd mondtuk gyorsan vissza a pénzünket és otthagytuk.
Átjöttünk az utca erre felére, ahol nem trükköztek és nem bújt el senki az asztal alá! 

 

Majd este mikor visszajöttünk akkor összecsomagoltunk -mert holnap reggel elhagyjuk Ubudot és Balit is hogy áthajózzunk Sanurból Nusa Penida szigetre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Maldív-szigetek

 Tavalyi évben több utazásunkat  több légitársaság által fizetett sok sok pénzből fizettem. Az utolsó kártérítésünkből vettem meg még tavaly...