2021. november 6., szombat

Athénban -4.

 mint kiderült Dórikáék is itt vannak, Athénban :) Volt róla egy sejtésem-mert láttam, hogy Geodo blogjában kérdezett valamit :) és akkor odaírhattam volna, hogy mikor is szeretne az Acropolisra menni :)))

Sajnos nem sikerült összefutnunk, máshol jártunk mindig :(

Az Ancient agóra után  enni akartunk, már 3 óra is elmúlt..Monastirakinál sétáltunk, nézelődtünk. Ahogy írtam ez a környék még jobban tetszett: nyüzsgő, zajos, hangulatos. Kicsit keleties <3.

Egész nap szuper meleg időnk volt, nem is remélhettem volna szebbet-jobbat! 26 fok volt, a napon még melegebb, így november elején ez már így megérte, hogy itt legyünk :) Szerettük, hogy rövig újjúban és majdnem mezitláb lehetünk-otthon pedig már régen megfagytunk... egyre jobban azt gondolom, hogy jó hely ez az Athén...









isteni édes és magnélküli a szőlőjük








Minden üzletbe csak és kizárólag oltási igazolással lehetett bemenni, még elvitelre sem kérhettünk ételt, ha ezt nem mutattuk be.


Hadrianusz diadalíve a szállásunktól nem messze volt található.

A Zeusz templomba nem mentünk be, ez teljesen fel volt állványozva :(

Itt már alig tudtunk menni, járásra alkalmas lábak hiányában -és mivel délután kb halálra ettük magunkat, így a vacsi is elmaradt-hazabotorkáltunk, de előtte még sétáltunk egyet a Plakan.

Nem kellett altatni bennünket, nagyon jól aludtunk :)


3 megjegyzés:

  1. 😍
    Láttál geodonál?? Akkor te előbb tudtad, h egyszerre leszünk ott, mint én! És ugye, milyen szuper a Monastiraki? Örülök, hogy ott laktunk...A Zeuszt meg mi is kihagytuk, szerettem volna mászkálni a hatalmas oszlopok között, de az állványok elvették a kedvem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen láttalak..de abból még nem derült ki hogy mikor mentek...

      Törlés
  2. Az állványok mindig mindenhol elvedzik a kedvet :(

    VálaszTörlés

Maldív-szigetek

 Tavalyi évben több utazásunkat  több légitársaság által fizetett sok sok pénzből fizettem. Az utolsó kártérítésünkből vettem meg még tavaly...