2019. november 7., csütörtök

Fuerteventura, szigettúra 2. nap-2. rész /8.

a Popcorn beach után folytattuk a napi körútunkat- és Innen egy nyílegyenes úton El Cotillo felé indultunk, ami  a sziget nyugati oldalán található.






















El Cotillo után található a La Concha beach, ami egy védett öböl és kitűnő lenne strandolásra akár szélben is, de most itt inkább vihar volt és a sárkányröptetésnak kedvezett.












hullám nem volt itt, de a homokot olyan színten szórta és vitte, hogy alig tudtunk itt megállnia  lábunkon...

a víz viszont nem volt hideg




















Miután jól összecsipkedett bennünket a repülő homok, visszaültünk az autóba és indultunk tovább.. La Oliva felé....









La Oliva településre beérve a központi térre érkeztünk és ott le is parkoltunk..innen szinte pár m-ket sétálva el lehet jutni a látványoságokhoz. A városka nem nagy, az idő remek volt.



Iglesia de Nuestra Senora de la Candelaria

Casa de Los Coroneles








 La Oliva cuki városka a sziget közepén, és nagyon tetszett mindkettőnknek... Cuki városka míg a mókusok ki nem ömlöttek a falból a Casa de los Coroles-nél..















La Olivából az útunk már haza vezetett.









4 megjegyzés:

  1. De ronda ez a sok színes repkedő cucc! Hova jut ez a világ, miért kell a természetességet ilyen gagyi giccsre cserélni. Az emberiség egyszerűen nem normális.
    A sokmókusért kicsit irígykedek, nekünk nem volt sok és csak egy helyen, a salinánál találkoztunk velük, utána soha többet.

    VálaszTörlés
  2. Pont azt akartam írni, hogy mennyire hangulatos ez a sok színes sárkány...de most nem merem 😁

    VálaszTörlés
  3. Mert igen is hangulatos volt! Valami bemutató vagy verseny lehetett ott épp akkor. K8csik és nagyok a strandsátrakban ültek a szél elől bemenekülve...a szél kivételével jó buli volt!
    Nekünk nagyon tetszettek :)

    VálaszTörlés
  4. Jó, megnyugodtam, hogy nem leszek kiközösítve az elferdült ízlésemmel! 😊 A szelet, ha már úgyis fúj, akkor erre a legvidámabb használni...

    VálaszTörlés

Maldív-szigetek

 Tavalyi évben több utazásunkat  több légitársaság által fizetett sok sok pénzből fizettem. Az utolsó kártérítésünkből vettem meg még tavaly...