2019. szeptember 24., kedd

Cala Gonone -6.

Egy kisebb városka az Orosei-öböl közelében. Minden erre épült itt. A kikötőben bérlehető és hajózható hajók mennyiségéből ítélve biztosan.

Két strandja van egy városi kisebb beach és egy a város déli végénél lévő jóval nagyobb. A mi dottónk ide járt erre a strandra.

Mivel a szél ereje meghaladta a 100 km/h-t így sajnos semmit nem nagyon tudtunk csinálni, mint medencéztünk és vártuk, hogy jobb idő legyen. Azért maradtunk itt eredetileg 2 éjt hogy valamelyik napon ki tudjunk hajózni és megnézzüka  vízről az Orosei-öblöt. Igaz ezek a strandok és barlangok túrázás keretében is megtalálhatóak és felkereshetőek, de mi se nem túrázunk, se hegyet nem mászunk.


Esténként a városkába autóztunk be 1 autóval :) kb 3 perc alatt bejutottunk. ... és vannak jó ki éttermek, megfizethető áron. egyelőre nem láttuk, hogy Szardínia nagyon drága lenne, de erről majd később.


Cala Gonone






TripAdvisor által is ajánlott hely: isteni tésztaételeket ettünk: 6-7-8 euroért. Aki meg szereti a halat és a tenger gyümölcseit annak meg pláne nyerő lehet






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kappadókia - a szállásunk tetejéről csodáljuk kora reggel a ballonokat- 12.

  Mivel nyitott ablaknál alszunk arra ébredtem, hogy hallom ahogy húzzák a gázt a ballonnak  ruha gyorsan magamra és futottam fel a hotel te...