2024. május 3., péntek

Már Maléban -3.

 Már Maléban... speedboat lekésve... várunka  délutánira, de olyan rettenet meleg van és valszeg álmosak vagyunk, hogy nincs erőnk semerre menni, csak ülünk a kikötőben és nézelődünk. Szerencsére itt van mit.

 








Itt már a padon ülve a reptér előtt és a gyönyör tűrkiz vizet bámulva...


 

Még mindig itt szenvedünk és várjuk a hajónkat... rettenet a hőség 😅
De már legalább infót gyűjtök.
Innen indulnak a dhonyk Maléba. 15 rúfia vagy 1 Usd a jegy. Nagy címletű dollárt nem váltanak el.
🍶Bent van egy kisbolt a wc-k mellett ahol kb 30 féle naptej van 50 faktortól felfelé és kb 15 dollárért. Itt vettünk hideg italokat, vizez, mangólevet és isteni kávét potom pénzért a kinti Costához és helyi társaihoz képest (7Usd-,tól felfelé).
🎁Van csomagmegőrző is a wc másik oldalán: nagyobb csomag 13 usd kisebb 7 usd /24 óra.
Hazafelé próbáljuk ki ezt✔️
Ezen a kicsi félig nyitott reptéren is baromi meleg van-,csak a chekin pultoknál van zárt ajtó és klíma de ott fagyasztásig.
Van Burger King, The Pizza Company, Coffe Club, DQ, Thai Express, Minor Food.
 
 
 










Ma péntek van és ünnep. Ezt max abból tudom, hogy dhoni ma nem jár.
Szerencsére nekünk lesz hajónk 16.30-kor. A public speedboat-ot majd amikor felszállunk akkor kell fizetni. Ukulhasra 50 Usd/ fő/ út az ára.
Kiültünk a kikötőbe egy padra, vettünk kaját és élvezzük a meleget és a tenger gyönyörű színeit. Speedboatok jönnek mennek... ma estére talán mi is célba érünk; 24 órája indultunk el otthonról és még 5.5 órát kell várnunk a speedboatra aminek a menetideje kb 1óra 40 perc😅

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Törökország: Kappadókia és Antalya-tervezés 1.

 Update: Kellemes megtapasztalás: indulás előtt 1 héttel be lehet csekkolni a Pegasus Airlines jártaira-ha nem vettél ülőhelyet akkor is és ...