2024. május 2., csütörtök

Indulunk a Maldív-szigetekre 2.

 Bécsből időben indultunk nagy géppel B788-Dreamlinerrel repültük a Bécs-Doha távot. Hamar ott is voltunk: 4 óra 50 percet tartott az út. Volt időnk a csatlakozásra és majd ott átfagyunk a reptéren...

Az ételek ehetőek voltak-kivételesen. A képeken a 3 féle menü. A gép kényelmes 3-3-3 székkiosztású B788 Dreamliner volt.
Nem hűtöttek minket halálra de a kabát elkelt rajtunk.
3 óránk lesz a csatlakozásra-indulás előtt 1 órával boarding. Wifi van a reptéren. 
 
 




 Dohában landolni mindig élmény.. amikor kiszállsz átfagyva a gépből és megcsap a már jól ismert fülledt párás meleg.. tudod jó helyen vagy
😃
 







 

Ma éjjel sajnos 1.5 órás késéssel indultunk Dohából-így a Malé-Ukulhas transzferünket ami péntek lévén 9.30-kor ment mi nem értük el. A gépből 30 perc volt kikecmeregni, majd buszozás, belépés az országba: 3-an mentünk oda mert nálam volt az Immuga qr kódja-na; ez ment a leggyorsabban.
A bőröndökre további 40 percet vártunk és majdnem 11 óra lett mire vettünk ki pénzt az automatából és váltottunk egy srácnál rúfiát... kb 39 fok, rettenet tömeg van itt a reptéren és nekünk a D11-es Counterhez kellett menni... reggel is kellett volna-de ugye nem értünk ide időben és nélkülünk ment el az a Coral nevű hajó.
Ma péntek van és ünnep. Ezt max abból tudom, hogy dhoni ma nem jár.
Szerencsére nekünk lesz hajónk 16.30-kor. A public speedboat-ot majd amikor felszállunk akkor kell fizetni. Ukulhasra 50 Usd/ fő/ út az ára.
Kiültünk a kikötőbe egy padra, vettünk kaját és élvezzük a meleget és a tenger gyönyörű színeit. Speedboatok jönnek mennek... ma estére talán mi is célba érünk; 24 órája indultunk el otthonról és még 5.5 órát kell várnunk a speedboatra aminek a menetideje kb 1óra 40 perc.
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Törökország: Kappadókia és Antalya-tervezés 1.

 Update: Kellemes megtapasztalás: indulás előtt 1 héttel be lehet csekkolni a Pegasus Airlines jártaira-ha nem vettél ülőhelyet akkor is és ...