2024. január 23., kedd

Surabaya-Jáva 20.

 Surabaya felé indultunk és kora délután meg is érkeztünk az általunk választott és még itthonról lefoglalt szállodába. Itt kipakoltunk a  buszunkból- a chekin pult intézte a ecsekkolást és mi közben elköszöntünk a sofőrünktől Vikitől aki a jávai tartózkodásunk alatta  sofőrünk és kísérőnk volt ebben a 6 napban. Iletve itt fizettük ki őt-a díjat amiben előre megállapodtunk.

Mi nagyon jól éreztük magunkat az eső ellenére is.

Viki Sanjayat ajánljuk mindenkinek akit érdekel. és Yogjakartából fedezné fel Jávát. 

Whatsappon elérhető: +6281391576697


Surabayai hotelünk a legjobb szállás volt mindközül. Minden igényt kielégített, sajnos a reggeliről nem tudunk nyilatkozni-mert hajnali fél 4-kor indultunk a  reptérre-de ami reggelis dobozt kaptunk az is szuper volt a többihez képest. Egyébként közel volt  a központhoz-itt az Ubert használtuk és pár 100 Ft-ért taxiztunk-csak mindig nagy autót kellett választani.



Szállásunk az Aria Cnetra Surabaya volt.



Enni egy bevásárlóközpontba mentün ahol kisebb kajáldák tömkelegéből lehetett választani. Valami kínai pláza volt ahol több volt  a művirág és csebecse mint az értelmes dolog :)




Majd a hajnali géppel innen repültünk Balira...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Törökország: Kappadókia és Antalya-tervezés 1.

 Update: Kellemes megtapasztalás: indulás előtt 1 héttel be lehet csekkolni a Pegasus Airlines jártaira-ha nem vettél ülőhelyet akkor is és ...