2018. április 23., hétfő

Áprilisi nyár a Balatonon

Az elmúlt hétvége ajándék volt. Ajándék volt a nyárias idő, ajándék volt, hogy majdnem együtt voltunk mind és az is, hogy emelett még hasznos dolgokat is tettünk-ami az elsődleges cél volt..
Az apartmanokat akartuk rendbe tenni-de ezt az időt nem lehetett kihagyni: fürdés és csónakázás szempontjából sem.
Nem nagyon emlékszem arra, hogy mikor volt áprilisban ennyire jó idő és amikor  a Balcsiban is tudtunk fürödni: illetve 1 időpont rémlik: talán 20 éve...

A szellő sem rebbent, a tükörsima víz csodaszép volt! nagyon élveztük. azt meg pláne, hogy a miénk volt a Balaton.
A mi strandunkon talán 2-en fürödtek rajtunk kívül, persze mert a víz isteni volt,  igazi víz illatú és üres! :D
A vízállás nagyon nagas, azért a déli parton ennél alacsonyabb szokott lenni és még csak április van.. hm majd meglátjuk.. a homokpadot sem találtuk meg, annyira mély volt mindenhol a víz.

Hattyúk, kacsák nyugodtan úszkáltak, igazi festői hangulatot kaptunk és nem mellesleg csendet! Szezonban úgysem fogok lemenni...

A fürdés nagyon jól esett, a víz szombaton a lejárónál 20 fokos volt, vasárnapra zavarosabb lett és a mélyebb részeken 18 fok körüli lehetett-vagy mi nagyon bírjuk a hideget :)
Imádtuk!
És amikor kijöttél meg sem borsózott a bőröd, annyira kellemes volt: nem fagytunk össze és nagyon jólesett és felüdülést jelentett.
Volt aki megvádolt, hogy tavalyi kép, tuti nem fürödtünk: de igen, mi fürödtünk, 3x is lementünk és nem csak perceket töltöttünk el a vízben, hanem jókat úsztunk is..
Ez a 27 fok-gondolom tűző napon ez több lehet- de bőven elég lenne nekem egész nyáron. Ebben lehet napozni, elviselhető és kellemes a lét. Bőven elég lenne ennyi.
Remélem ebben a tavaszban lesz még alkalmunk így lenni itt <3.
















itt még csak vágyakozott a vízbe :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Maldív-szigetek

 Tavalyi évben több utazásunkat  több légitársaság által fizetett sok sok pénzből fizettem. Az utolsó kártérítésünkből vettem meg még tavaly...