2014. december 6., szombat

Ádventkor itthon

Talán 2 éve, hogy elkészült városuk fő tere, nagyon sok pénzből- Eddig kihasználva sem volt, sőt babakocsit és biciklit sem lehetett használni rajta... (micsoda eszement ötlet ).
A tér felújítása óta egyébként hatalmasabbnak tűnik és nagyon impozáns: csodaszép szobor-együttesek, bringás-szobor, Erzsébet-királyné szobra, a szökőkút- szóval nagyon jó lett.
Most idén először néz úgy ki a  tér ádventkor karácsony előtt, ahogy kell.
Állítottak egy nagyon szép fenyőfát, van egy kisebb jégpálya-ami kicsit röhejes és nem is csúszik a jég minősége hagy kivetnivalót maga után.... és a Városháza ablaki pedig be vannak számozva és ádventi naptárképet funkcionál a következő hetekben :) Nem sorban, hanem össze-vissza-és így kapcsolják fel őket-karácsonyig. Nagyon mutatós.
A csodaszép szökőkutat pedig átalakították fénykúttá! Ez is tetszik!
Állítottak italos és ételes bódéket és  a hangulatos karácsonyi zene melett lehet kikapcsolódni, finomakat inni-enni:) Kipróbáltuk, a puncs isteni :)
Majd egy kicsit távolabb van a Betlehem élő birkákkal, akik meglehetősen jámborak-a gyerekek etetik őket. A Betlehem melletti Zenepavilonban pedig lóg egy nagyobb ádventi koszorú, ami nekem szintén elnyerte tetszésemet ! :)
Máté: felmászok rá :)
Panna: én is :)
Zenepavilon
az Erzsébet-tér oldalról fotózva


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Maldív-szigetek

 Tavalyi évben több utazásunkat  több légitársaság által fizetett sok sok pénzből fizettem. Az utolsó kártérítésünkből vettem meg még tavaly...